Sakrashlar, Turgan Joyidan Va Yugurib Kelib Uzunlikka Sakrash Texnikasini O‘Rganish - Mamadiyorov Muhammad Abdulla o`g`li (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada yengil atletikaning muhim turlardan biri bo‘lgan uzunlikka sakrash texnikasi yoritilgan. Turgan joyidan va yugurib kelib bajariladigan sakrashlar texnikasini o‘rgatish usullari, bosqichlari va ularni takomillashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Mazkur mavzu sportchilarning jismoniy tayyorgarligini kuchaytirish va texnik mahoratini oshirishda muhim ahamiyatga ega.