Masofaviy Ta’limning Afzalliklari Va Kamchiliklario - Sirojov Oxunjon Odil o’g’li (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Respublikamizda bugungi kunda kompyuter texnologiyalari va Internet tarmog`ini rivojlantirishga katta ahamiyat berilmoqda. Shunga ko`ra, ta`lim tizimidagi o`quv yurtlarida informatika va yangi axborot texnologiyalari bilan birga kasb ta`lim yo`nalishiga tegishli fanlarining o`qitilishi ham davr talabi bo`lib qolmoqda.