Zulfiya She’riyatida Badiiy Tasvir Vositalarining Qo‘Llanishi - Normat qizi, Ibragimova Madina (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Adabiyotda badiiy tasvir vositalari badiiy asardagi va she’rlardagi ko‘zda tutilgan g‘oyalarning ta’sirchanroq bo‘lishini, qahramonlarning ruhiy holatini yanada yorqinroq aks ettirilishini ta’minlaydi. Ushbu maqolada shoira Zulfiya ijodiga oid she’riy namunalardagi badiiy tasvir vositalarining qo‘llanishi haqida so‘z boradi.