Таълим Тизимини Молиялаштиришни Такомиллашувига Ва Тизимдаги Молиявий Ресурслар Самарадорлигига Таъсир Этувчи Қонуниятлар Таҳлили - Дусанов Салим Мамарасулович (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада таълим тизимида молиялаштириш, ресурслар самарадорлиги, қонуниятлари,унга таъсир этувчи омиллар таҳлили келтирилган. Таълим хизматлари бозорининг ривожланиши, аҳоли истеъмоли ва бу ўсиб бораётган истъмолни қондиришга қаратилган йўналишлар таҳлилили назарий жиҳатдан ўрганилган ҳамда тегишли хулосалар берилган.