Oʻsmirda Hissiy-Emotsional Empatiya Shakllanishida Oilaning Oʻrni - Saidmuradova, S. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada oʻsmirlik davrida hissiy-emotsional empatiyaning shakllanish jarayoni va unda oilaning tutgan oʻrni yoritilgan. Tadqiqot natijalari oilaviy muhit, ota-ona munosabatlari va hissiy qoʻllab-quvvatlashning oʻsmirlarning empatik qobiliyatiga taʼsirini ko‘rsatdi.