Raqamli Texnologiyalarning Ta’lim Sohasidagi O‘Rni Va Ta’lim Jarayonidagi Metodologik Yondashuvlarning Ahamiyati - Asadovich, Eshqulov Yanvar (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning ta’lim tizimidagi o‘rni, ular yordamida dars jarayonining sifatini oshirish imkoniyatlari hamda zamonaviy metodologik yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Ta’lim jarayonini raqamlashtirish orqali o‘quvchilarning bilimga bo‘lgan qiziqishini oshirish, o‘qituvchilarning interaktiv vositalardan samarali foydalanish yo‘llari va metodologik asoslar tahlil qilinadi.