Raqamli Iqtisodiyot: O‘Zbekiston Bozori Misolida Rivojlanish Va Strategik Yondashuvlar - Ergashovna, Zilola Achildiyeva (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning O‘zbekiston bozoridagi ahamiyati, rivojlanish istiqbollari va strategik yondashuvlar tahlil qilinadi.