NUTQIDA NUQSONI BOLGAN BOLALARNING BILISH FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Mahbuba Vahob qizi , Imomova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada nutqida nuqsoni bo‘lgan bolalarning bilish faoliyatini rivojlantirish uchun haqida soʻz boradi