Raqamlar Ramzi: Yettida Ne Karomat Bor - Olimova Mohlaroy Xaliljon qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
turli xalqlar uchun turli raqamlar, masalan uch, yetti, toʻqqiz,yigirma, qirq raqamlari muqaddas va ma'lum ahamiyatga oid hisoblangan. Ushbu maqolada yetti raqamining xalqlarning ijtimoiy hayotidagi oʻrni haqida fikr yuritiladi.