Differentsial Yondashuv Asosida Bolajak Muhandislarning Xorijiy Til Bilish Konikmalarini Shakllantirish Metodikasi - Saidjonovna, Qurbonova Nafisa (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Differentsial yondashuv — bu o‘quv jarayonida har bir talabaning individual xususiyatlari, o‘qish imkoniyatlari va ehtiyojlariga asoslanib, o‘qitish metodlarini moslashtirishni taqozo qiluvchi pedagogik konsepsiyadir. Bunday yondashuv asosida bo‘lg‘usi muhandislarning xorijiy til bilish ko‘nikmalarini shakllantirishda o‘qitishning har bir talaba uchun alohida moslashtirilgan usullarini ishlab chiqish, samaradorlikni oshirish uchun muhim hisoblanadi.