O‘Zbekiston Respublikasi Milliy Manfaatlar Konteksida “O‘Zbekiston-2030” Strategiyasining Pozitsiyasi - o‘g‘li, Mardanov Sardorbek Zafar (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasining milliy manfaatlarida “O‘zbekiston-2030” strategiyasining o‘rni va ahamiyati hamda egallagan pozitsiyasi haqida ilmiy ma’lumotlarni beradi. Maqolada “O‘zbekiston-2030” strategiyasining istiqboldagi davlat boshqaruvida tutgan taktik vazifalari va natijalari ham keltirilib o‘tiladi. Maqola bir qator olimlar, siyosat arboblari va mutaxassislarning bu boradagi fikr-mulohazalari bilan to‘ldirilgan bo‘lib, ulardagi bu ilmiy masalaga yondashuvi keltirilib o‘tiladi. Maqola keng ilmiy jamoatchilik uchun mo‘ljallangan.