Chegaradosh Fanlar O‘Rtasidagi Fanlararo Integratsiyani Ta’minlash Orqali Ta’lim Sifatini Oshirish - Ulug‘bekovna, Ismoilova Gulruh (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda chegaradosh fanlar o‘rtasida fanlararo bog‘liqlikni ta’minlash orqali ta’lim sifatini oshirishga doir tavsiyalar berilgan.