Mamlakatimiz Iqtisodiyotiga Xorijiy Investitsiyalarni Jalb Qilish Masalalari - Rashidov, N. Ruzmetov Sharof; Rashidov, Sh. Tuychiyev Sharof; Rashidov, O.N.Xaitov Sharof (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Ushbu maqolada investitsiyalarni boshqarish samaradorligi masalalaridan - investitsion faoliyatni boshqarishning yangi usullari va shakllarini izlab topish bilan bog‘liqdir. Investitsiyalarni strategik boshqarish doirasida ichki audit katta ahamiyat kasb etadi. Korxonaning nazorat tizimida ichki audit eng ishonchli va samarali tizim hisoblanadi.