Tikuv Sanoatida Logistika Va Ta’minot Tizimining Kompleks Avtomatizatsiyasi: Zamonaviy Yondashuv Va Strategik Rivojlanish - Barnoxon, Nizamova; Nodiraxon, Xakimova; Muxlisaxon, Olimova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqola tikuv sanoatining logistika va ta'minot tizimlarini raqamlashtirish va avtomatizatsiya qilishning dolzarb masalalariga bag'ishlanadi. Tadqiqot zamonaviy texnologik yechimlarning ishlab chiqarish samaradorligiga ta'sirini, ularning implementatsiya xususiyatlarini va strategik ahamiyatini ko'rib chiqadi.