Rivojlanishida nuqsoni bo‘lgan bolalarning kamchiliklarini tashxislash tamoyillari - Ruxshona Ilhomjon qizi, Yoqubjonova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada rivojlanishda nuqsoni boʻlgan bolalarning kamchiliklarini tashxislash usullari va tamoyillari haqida soʻz boradi