ESHITISH BUZULISHINING DEFFERENSIAL TASHXISI - Iroda G’ulomovna , Qo’ysinboyeva (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Bugungi maqolada bolalarda quloq, tomoq va burunda uchraydigan tug‘ma yoki orttirilgan nuqsonlarning oldini olish va hamda uni samarali davolash tibbiyotning doimiy muammosi deb hisoblanadi. Tomoq va burunda uchraydigan tug‘ma nuqsonlar. Burun bitishi va quloq oqishining sabablari va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritib berilgan