Tikuv Buyumlarini Ishlab Chiqarish Zamonaviy Mashina Va Jihozlari - Barnoxon, Nizomova; G'anijon, Xudoyberdiyev; A'zamjon, Jo'rayev (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Mazkur maqolada tikuv buyumlarini ishlab chiqarishda foydalaniladigan zamonaviy mashina va jihozlar haqida batafsil ma’lumot berilgan. Uskunalarning turlari, ishlash tamoyillari, zamonaviy texnologiyalarning afzalliklari va ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Tadqiqot natijalari ko‘rsatadiki, avtomatlashtirilgan texnologiyalar tikuvchilik sohasida mehnat unumdorligini oshirish va mahsulot sifatini yaxshilashga xizmat qiladi. Maqola yengil sanoat korxonalari uchun amaliy ahamiyatga ega.