Avtomatik Tizimlarni Loyihalash - Barno, Nizomova; Muxlisa, Abdullayeva; Muxlisa, Fozilova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Avtomatik tizimlarni loyihalash bugungi kunda ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish, samaradorlikni oshirish va xarajatlarni kamaytirishda juda muhim ahamiyatga ega. Avtomatik tizimlar, o‘z navbatida, turli xil jarayonlarni boshqarish va nazorat qilishga imkon beradi, bu esa tizimlarning yuqori samaradorligini ta’minlashda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada avtomatik tizimlarni loyihalash jarayonlari, usullari va yondashuvlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.