Yengil Sanoat Sohasida IT Texnologiyalari Tadqiqi Va Istiqbollari - Barno, Nizomova; Aqliddin, Abdug'aniyev; Musharrafxon, Omonjonova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Yengil sanoat bugungi kunda jadal rivojlanayotgan sohalardan biri bo‘lib, unda IT texnologiyalari tadqiqi va qo‘llanilishi katta ahamiyat kasb etmoqda. Mazkur maqolada yengil sanoatda IT texnologiyalarining ahamiyati, ularning tadqiqi va istiqbollari haqida batafsil ma'lumot beriladi.