Yangi Iqtisodiy Siyosat (NEP) Ning Savdo Va Sanoat Sohasidagi Ahamiyati - Yunusova B. A; Turdiboyeva M (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada Yangi iqtisodiy siyosat sharoitida o‘zbek qishloqlarining umumiy holati, yerdan foydalanish, qishloq xo‘jalik, ishlab chiqarish munosabatlarining o‘ziga xos xususiyati, yangi iqtisodiy siyosatning savdo va sanoat sohasidagi ahamiyati yoritib berilgan.