YANGI O‘ZBEKISTONDA DEMOKRATIK JAMIYAT YARASH VA RIVOJLANISHDA TADBIRKOR AYOLLARNING O‘RNI VA ROLI - Xolbo‘tayev O‘ktam Xo‘jabekovich (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada yurtimizdagi xotin-qizlarni tadbirkorlik bilan shug‘ullanishini rag‘batlantirish va ular uchun amaliy yordam qilish ya’ni qo‘llab quvvatlash chora-tadbirlari keng yoritilgan. Qolaversa, davlatimiz tomonidan ayol tadbirkorlar uchun biznesda barqarorlikni saqlab qolish hamda tadbirkorligini boshlash va rivojlantirish maqsadida beriladigan imtiyozlar va subsediyalar haqida fikr yuritiladi