Бухоро Вилояти Ички Ишлар Органлари Профилактика Инспекторлари Фаолиятида Жамоатчилик Билан Ҳамкорликни Такомиллаштириш - Шаумаров, З. Ш. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
мақолада Бухоро вилояти туман-шаҳар ички ишлар органлари профилактика инспекторларининг сектор раҳбарлари, маҳалла фуқаролар йиғини раислари, ҳоким ёрдамчилари, хотин-қизлар фаоллари, ёшлар етакчиси, ижтимоий ходим, солиқ инспектори ва бошқа жамоатчилик аъзолари билан маҳаллаларда жиноятчиликка барҳам бериш, криминоген вазиятни юмшатиш, жамоат хавфсизлигини таъминлаш ва ҳуқуқбузарликлар профилактикаси фаолиятини самарали ташкил этиш мақсадида ҳамкорликни такомиллаштириш ҳақида сўз юритилади.