Туризмда Хавфсизликни Таъминлашда Ички Ишлар Органларининг Ўрни - Мелиқулов, Н. Л. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида туризмни ривожлантириш ва туризмда хавфсизликни таъминлаш соҳасида ички ишлар органларида амалга оширилган ислоҳотлар, хавфсиз туризмни таъминлашда ички ишлар органларининг ўрни ва вазифаларига урғу берилган.