Ишни Судга Қадар Юритишда Қимсан Реабилитация Институтини Қўллаш Амалиётини Такомиллаштириш Истиқболлари - Миржалол ўғли, Асқаров Мирзохид (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мазкур мақолада қисман реабилитация этишнинг қонунчиликда белгиланган асослари, хусусиятлари, бу борада суд-тергов амалиётида юзага келаётган айрим муаммолар таҳлил қилиниб, ишни судга қадар юритиш босқичида қисман реабилитация этишнинг асослари доирасини каенгайтириш, ЖПКнинг 303-моддасининг биринчи қисмига бу ҳақидаги нормани киритиш илгари сурилган.