Renta Shartnomasining Turlari, Shuningdek Umrbоd Tа’minlаsh Shаrti Bilаn Uy-Jоy (Kvаrtirа) Ni Bоshqа Shаxsgа Bеrish Shаrtnоmаsi Tushunchаsi Vа Mоhiyаti - Xudoynazarova Ozoda Mizrob qizi; O’razaliyeva Rushana Abduvahob qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada renta shartnomasining turlari hamda umrbod ta’minlash sharti bilan uy-joyni boshqa shaxsga berish shartnomasi tushunchasi va ahamiyati tahlil etilgan.