Оила-Турмуш Доирасидаги Содир Этиладиган Ҳуқуқбузарликларнинг Профилактикаси - Қахрамонович, Адилов Бахромбек (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мақолада оила-турмуш доирасидаги содир этиладиган ҳуқуқбузарликларнинг профилактикаси оид масалалари ёритилган.