Туризм Соҳасига Юқори Малакали Кадрлар Тайёрлаш Ҳолатини Таҳлили - А. И. Рахматов (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу мақолада туризм соҳасига юқори малакали кадрлар тайёрлаш ҳолатини қисқача таҳлили кўрсатиб берилган.