INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDAGI EVFEMIZMLARNING LEKSIK - SEMANTIK TASNIFI - Davronovna, Mardanova Mohira (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqola ingliz tili va uning o‘zbek tillaridagi evfemizmlarning leksik-semantik tasnifiga bag‘ishlangan. Yuqorida qayd etilgan maqsadni amalga oshirish uchun quyidagi vazifalar rejalashtirilgan: evfemizmning tasnifi haqida ma'lumot berish va evfemizm bilan bog'liq ma'lumotlar va ma'lumotlarni to'plash.