БОБУР ВА МУМТОЗ ДОСТОННАВИСЛИК - Гулсанам Қосимова (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мақолада Заҳириддин Муҳаммад Бобурнинг ўз даври эпик достонларига муносабати, дунёқараш ва ижодий позицияси масалалари хусусида сўз юритилган.