Спортчи Ҳарбий Хизматчилар Мусобақа Олди Стресс Ҳолатини Олдини Олишнинг Психологик Омиллари - Сирлиев, Э. Н. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мазкур мақолада спортчи ҳарбий ҳизматчиларда мусобақа олди учрайдиган тушкинлик ва стресс ҳолатлари олдини олишнинг психологик омиллари кўрсатилган.