“Laylo Brend” Mchj Ning Iqtisodiy Ko‘Rsatkichlarini Zanjirli Almashtirish Usuli Yordamida Baholash Va Tahlil Qilish - Ortikniyozovich, Urokov Firdavs; o‘g‘li, Temirov Feruzbek Zokir (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Har bir tadbirkor, menejer yoki rahbarning asosiy maqsadi ishlab chiqarish, savdo, kons alting yoki boshqa faoliyatni amalga oshirishda eng yuqori natijalarga erishishdir. Foyda ishonch bilan muvaffaqiyatning dalili deb hisoblanishi mumkin. Ushbu ko'rsatkich korxona tomonidan qilingan xarajatlarni umumiy daromaddan (yoki daromad miqdoridan) ayirish yo'li bilan hisoblanadi.