Reaksion Suvlarni Tozalashning Mavjud Fizik-Kimyoviy Va Biologik Usullari - Ilhomovich, Farmanov Behzod; o‘g‘li, Shaberdiyev Muhammad Abdikarim; qizi, Shoberdiyeva Muqaddas Abdikarim (Journal of Discoveries in Applied and Natural Science, 2026)
Maqolada sanoat chiqindi suvlarini, jumladan Fischer–Tropsch jarayonidan hosil bo‘ladigan reaksion suvlarni tozalashda turli xil fizik-kimyoviy va biologik usullar qo‘llanilishi o‘rganilgan. Ushbu usullar suv tarkibidagi ifloslantiruvchi moddalar tabiatiga, ularning konsentratsiyasiga hamda tozalashdan ko‘zlangan maqsadlarga qarab tanlanishi asoslangan.