Maktab Kimyo Darsligi Mazmunini Steam Yondashuv Asosida Takomillashtirishda Uy Sharoitida Bajarilishi Mumkin Bo‘Lgan Kimyoviy Tajribalar Va Ulardan Samarali Foydalanish - o'g'li, Xolmirzayev Usmonali Isomiddin (Journal of Discoveries in Applied and Natural Science, 2025)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida kimyo fanini o’qitishning bugungi holati yuzasidan ma’lumotlar, kimyo va kimyo sanoatining insonlar kundalik hayoti, qishloq xo’jaligidagi ro’lini anglashda o’quvchilarning eksperimental ko’nikmalarini shakllantirishni takomillashtirishga imkon beruvchi amaliy ko’nikmalarni ishlab chiqish va amaliyotda sinovdan o’tkazishga doir olib borilayotgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.