OILADA BOLALARNI XALQ OG’ZAKI IJODI NAMUNALARI ASOSIDA TARBIYALASH MAZMUNI - Umurova Ma’rifat Yoshiyevna (Journal of Creativity in Art and Design, 2024)
Maqola oila va maktabgacha ta’limda xalq og’zaki ijodini o’rgatish orqali ularda vatanga muhabbat, milliy urf odat va an’analarimizga sadoqat ruxida tarbiyalash, e’tiqodni shakllantirish masalalariga qaratilgan.