Rahbarning Boshqaruv Usullari - Ismatullayevna, Ravshanova Barno (Journal of Creativity in Art and Design, 2024)
Maqolada rahbarlik turlarining va oʻziga xos xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi. Rahbarlik turlari hisoblangan, avtokratik, demokratik va liberal rahbarning bir-biridan farqi tahlil qilingan.