O‘SMIRLARDA VATANPARVARLIK TUYG‘USINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA VA BADIIY ADABIYOT INTEGRATSIYASI - Shomurodov Bekzod Bekmurod o‘g‘li (Journal of Creativity in Art and Design, 2024)
Ta’lim tizimini rivojlantirish, yosh avlodni har tomonlama yetuk, barkamol inson sifatida tarbiyalash uchun imkon beruvchi, mukammal ta’lim tizimini yaratish, uning samaradorligini oshirish kabi masalalar bu sohadagi islohotlar asosini tashkil etadi.